Categorii

Price Drops

No Special products

 La origine, firma Casco este producatoare de casti pentru sportivi. Incepand cu anul 2004 am deschis o fabrica si in Satu Mare in incinta Parcului Industrial Sud. Tot in acelasi an a inceput si istoria adapostului de caini comunitari pe care firma noastra l-a construit, si l-a extins, ajungand azi la o capacitate 75 de suflete. Pe parcursul anilor au trecut pe la noi mai multe zeci de caini comunitari, din care unii si-au gasit stapan, altii inca asteapta.
   Pentru a rezolva multiplele probleme medicale,in special dermatologice, am cautat sa aducem hrana sanatoasa, care sa-i ajute pe cainii nostrii sa devina sanatosi si cu o dezvoltare normala. Dupa cautari indelungate am gasit produsele DIBO, Dr. Alder, LupoVet si Luposan  care sunt in opinia noastra cea mai pura si mai usor de digerat hrana pentru caini. Deoarece ne-am convins personal de calitatea acestor produse, ne-am hotarat sa facem cunoscute si in Romania aceste marci, pentru ca si dumneavoastra sa va bucurati de un caine sanatos si puternic.
Intre timp am dezvoltat si brandul propriu Upsolute Passion, care dupa cum arata si numele se adreseaza pasionatilor de animale. 
   De ce aceste marci?
   Dr.Alder - garanteaza calitate superioara printr-un sigiliu al calitatii dezvoltat chiar de ea si prin produsele mereu proaspete, raportul calitate/pret fiind unul foarte atractiv.
   Dibo – pentru aceasta hrana se folosesc numai muschi si parti interioare de animale, care sunt cele mai bune pentru caini ele fiind pline de vitamine si proteine. Fiecare animal, folosit pentru fabricarea acestui sortiment, este testat inainte de cumparare/sacrificare pentru a se stabili starea lui de sanatate precum si gradul de puritate.
     Luposan – este o mancare obtinuta prin presare la rece, retinand vitaminele si mineralele din materia prima, acesatea nefiind distruse prin procedee de pasteurizare la temperaturi inalte.
     Lupovet – este o dieta veterinara, bazata pe ingrediente selectionate de pe toate continentele, indicata tuturor cainilor predispusi la alergii si la cei care sunt sub tratament dermatologic.
  Upsolute passion  - se adreseaza tuturor persoanelor, pasionate de animalele lor de companie, care doresc produse
de calitate germana la un pret accesibil.
Noi, cei de la Casco SRL
, am creeat acest brand, pentru a oferi sub acest nume garantia calitatii.
Upsolute passion nu vrea sa fie doar un alt tip de hrana, ci vrea sa devina o alegere pentru toti iubitorii de animale
preocupati de sanatatea prietenilor necuvantatori.
Fie ca este vorba de hrana uscata sau de hrana umeda
, UPsolute Passion inseamna in primul rand calitate fara rabat,
iar aceasta calitate este o promisiune pe care echipa Casco o face tuturor clientilor.

   Toate marcile de mai sus sunt fara coloranti, fara conservanti chimici si fara aditivi chimici. 
   Hrana pe care noi o comercializam ne ajuta sa intretinem cainii comunitari de care avem grija, si de asemenea ne ajuta sa construim un alt adapost in care vor intra toti cainii comunitari din Satu Mare pentru tratamente medical-veterinare impotriva bolilor si a inmultirii necontrolate.
De aceea orice hrana cumparata de la noi va ajuta un caine sa traiasca mai bine.
   Puteti sa ne oferiti sprijinul dumneavoastra si prin donarea a 2% din impozitul anual in contul Asociatiei “112 Fur Tiere”, asociatie care a fost infiintata pentru a putea ajuta cainii comunitari. Mai multe informatii despre asociatie gasiti la adresa  
http://www.112fuertiere.ro   
   Va multumim pentru faptul ca ne vizitati pagina! 
   Va asteptam in randurile noastre pentru ajutorarea cainilor comunitari fie direct, fie cumparand produsele noastre!


Compare
Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists